2011 Kevätajelu 

Kevättä rinnassa!

Gruppolaiset 7.5. Moto Italian vieraana.

 

 

 

 

 

 

Keväiset valkovuokot reunustivat aurinkoisia mutkateitä, jotka johdattelivat Guzzit perinteiselle Kevätajelulle Piikkiöön. Ajelun ajankohta oli lauantaina 7.5.2011. Kukaan ei voinut vedota säihin, kun teki päätöksen lähteäkkö vai ei tämänkertaiseen ajokauden avaukseen.

 

Myönnettäköön, että aamu oli monin paikoin viileä. Useat kertoivat lämpötilan käyneen lauantain vastaisena yönä pakkasen puolella. Päiväksi oli kuitenkin luvattu erinomaista ajokeliä, joka tulisi sulattamaan pikavauhtia aamun kohmeuden. Äitienpäivän vastainen lauantai oli toki ladattu monenmoisella tapahtumalla ympäri Suomenniemen. Niistä saattoikin löytyä, joku "hyvä syy", olla tulematta Guzzin maahantuojan vieraaksi. 

 

Tampereen letka oli kasvanut 13:sta liki 20 pyörään, kun he saapuivat perille. Helsingin suunnalta oli lähtenyt myös 13 pyörää kohti Piikkiötä. Hyvinkäältä starttasi kuuden pyörän letka, joka kartui Lopella ja Forssassa yhteensä n. 15 Guzziin. Kaiken kaikkiaan Moto Italian vieraaksi saapui toista sataa pyöräkuntaa. Kyse oli siis ennätyksiä hipovasta tapahtumasta! 

 

Varsinais-Suomessa oli muutenkin paljon motoristeja liikkeellä, koska Liedon motoristikirkko ajoittuu perinteisesti samalla päivälle, kuin Guzzien kevätkokoontuminen.

 

Gruppon kerhotavaravastaava Sami avasi aurinkoiselle pihamaalle oman myyntipisteensä. Siellä kävikin runsas kuhina, kun moni paita ja merkki vaihtoi omistajaa! Gruppo kiittää kaikkia kerhon toimintaa tukeneita ja erityisesti Samia pyyteettömästä työstä yhteiseksi hyväksi.

 

Moto Italian väki esitteli kauden uutuuksia ja moni käyttikin hyväkseen mahdollisuutta niiden koeajoon. Maukkaat pizzat ja suussa sulava rusinanisu sai monen suun messingille! Moto Italialle suurkiitos erinomaisista tarjoamisista!

 

Kaikkein parasta oli kuitenkin se, että pääsi tapaamaan vanhoja tuttuja että tutustumaan uusiin!
Kauden avaus on suoritettu! Tästä on hyvä jatkaa heti seuraavana perjantaina koittavaan Italo Ralliin Hillosensalmelle Kouvolaan!

 

Katso tapahtuman valokuvat galleriasta!

 

Turvallisia kilometrejä!
t. tiedottaja