2011 Syysajelu - PiikkiöGruppolasisten Syysajelu Moto Italian vieraaksi.

Lauantaina, lokakuun 1. päivänä, ajettiin perinteinen Syysajelu.
Aurinkoinen sää keräsi ennätysmäärän osanottajia!

 

 

 

 

 

Syysajelua edeltävänä päivänä rikottiin monin paikoin syyskuun viimeisen päivän lämpöennätykset.
Perjantaina lämpötila kohosi monin paikoin yli +20C. Tämä lupasi hyvää Syysajelua ajatellen!

 

Eikä sää pettänyt! Lauantaina aurinko nousi yhtä aikaa reippaiden Guzzistien kanssa. Se yritti kivuta korkealle taivaalle, mutta vuodenajalle sekään ei voinut mitään. Taivaankappaleiden asento oli siinä tilassa, että aurinko pääsi hivuttautumaan korkeintaan puoleen siitä korkeudesta mihin se keskikesällä nousee. Silti se teki parhaansa ja lämmitti Guzzikansaa heleässä syyssäässä heidän ajaessa kohti Piikkiötä. Sininen taivas ja luonnon ruska-aika teki tästä monelle motoristille tämän ajokauden viimeiselle retkelle oivalliset puitteet.

 

Tampereen seudulta Piikkiöön suuntasi kauniissa muodostelmassa toistakymmentä Guzzistia. Hyvinkää-Loppi-Forssa suunnalta tullut letka keräsi mukaan 12 moottoripyörää. Helsingin ryhmäajo taisi kerätä Syysajelujen ennätyksensä. Sieltä lähti matkaan pitkälle yli 20 motoristia! Mikä ilahduttavinta, joukossa oli myös monta uutta kasvoa, joita ei ole ennen näkynyt mukana! Epävirallisen laskennan mukaan paikalle kertyi 114 moottoripyörää. Varovaisesti arvioiden, matkustajat mukaan lukien, paikalla oli n. 130-140 henkeä.

 

Moto Italian väki tarjosi matkamiehille ja -naisille aivan uskomattoman herkullista hirvikeittoa! Kapella ja Vernerillä oli ilmeisesti mennyt edellisenä iltana keittiössä pitkään.  Tarjolla oli myös Moto Guzzin 90v syntymäpäivien kunniaksi täytekakkua ja kuplivaa juhlajuomaa! Piikkiön väki ja simpsakka tarjoiluhenkilöstö ansaitsevat kiitokset isolla kädellä herkullisista antimista!

 

Kaksi viikkoa aiemmin Italiaisessa Mendello del Larion kaupungissa vietettiin Moto Guzzin 90v syntymäpäiviä. Monet paikalla käyneet saivat kertoa kokemuksistaan heille, jotka eivät tällä kertaa päässeet mukaan juhlimaan itse "pääkalloluolalle".

 

Jälleen kerran oli mukava tavata guzziveljiä ja -sisaria, ennen kuin motoristit asettautuvat talvihorrokseen, josta kömmitään ylös kevään koittaessa, MP-messujen kutsumana!

 

Tapahtuman valokuvia voit katsella kuvagalleriassa.

 

Kiitos hienosta ajokaudesta 2011!

t. Kimmo, Gruppon tiedottaja