2013 SyysajeluGruppon Syysajelu 28.9. 2013

Gruppon Syysajelu ajettiin tänä vuonna Suomen Moottoripyörämuseolle Lahteen.
Koleasta säästä huolimatta paikalle kokoontui n. 45 guzzistia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vesijärven rannalla sijaitsevalle museolle kokoontui mukava joukko guzzisteja päättämään kesän 2013 ajokautta.

 

Museon perustaja Riku Routo toivotti Gruppolaiset tervetulleeksi nyt täysin valmiille museolle. Lähes viimeisenä projektina oli ollut museon etukentän asfaltointi, jossa nyt komeili riveittäin toinen toistaan komeampia Moto Guzzeja. Ace Cafen tiskiltä sai korvausta vastaan kupin lämmintä tai sitten hieman isompaan nälkään vaikka makoisan hampurilaisen. Toki itse museokin oli avoinna tutustumista varten.

 

Samana päivänä museolla oli Teuvo Länsivuoren elämänkertakirjan "Teuvo Länsivuori, Kilparatojen hopeatähti" julkistamistilaisuus. Kirjan oli koonnut Simo Kohonen. Moni ostikin kirjan pitkän ja lumisen talven varalle lievittämään pakollisen ajotauon aiheuttamaa ahdistusta. Kolme näistä kirjoista oli hankittu palkinnoiksi Gruppon arpajaisia varten. Kirjat oli varustettu Teuvo Länsivuoren nimikirjoituksella, joka oli myös itse paikan päällä.

 

Arpajaisten seremoniamestarina toimi "Vaitelias Espoolainen" eli Timo Vaskelainen. Onnettarena toimi Marja Koskensaari. Kaikille kolmelle kirjalle löytyi uudet onneliset omistajat. Antoisia lukuhetkiä!

 

Seuraavaa ajokautta odotellessa on talvella hyvä hieman "vetää henkeä".
Kevään tullen ajo maistuu taas entistäkin makoisammalle!

Suuri kiitos kaikille järjestelyihin osallistuneille!
Terveisin Kimmo, pj

 

Tapahtuman valokuvia löytyy kuvagalleriasta.