2023 ACGR-ralli 

 

7th International ACGR 

Loma-Vietosella Meltosjärvellä

16.-18.6.2023

 

 

 

 

 

 

Arctic Circle Guzzi Ralli 2023 järjestetään napapiirin pohjoispuolella Loma-Vietosella osoitteessa Kuusirannantie 59, 95675 Meltosjärvi, Finland. Lue lisää!

 

Voit varata majoituksen sähköpostilla info@lomavietonen.fi tai puhelimitse +358 016 546 184. Mainitse varatessasi koodi ”Gruppo Nord” ja saat majoituksen gruppolaisille sovitulla hinnalla. Hinnat on sovittu mökki- ja huonemajoitukseen, sekä telttailijoille. Varsinaista asuntovaunualuetta ei Loma-Vietosella ole, mutta myös karavaanarit voivat sopia majoittumisestaan ennakkoon Loma-Vietosen kanssa.

 

Kaikki Loma-Vietosen majoitukset on varattu gruppolaisille ja sovittu varausaika päättyy 16.4.2023. Tämän jälkeen majoitukset menevät yleiseen myyntiin. Suosittelemme varauksen tekemistä hyvissä ajoin, koska paikan majoituskapasiteetti on rajallinen. Majoitukset maksetaan paikan päällä.

 

Luvassa on jälleen mukava viikonloppu paikallisen ruoan ja mm. live-musiikin kera! Tiedotamme tarkemmin ruokailuvarauksista ja ralliohjelmasta kevättalven aikana Gruppon koti- ja facebook sivuilla.

 

Lisätietoja: jsavolainen57@gmail.com

 

Tervetuloa Arctic Circle Guzzi Ralliin Loma-Vietoseen!

 

Ralliterveisin, Gruppo Nord

 

Rally invitation in English!