2020 Il FALCONE 

 

Etsimme

Il FALCONE -lehteen

Päätoimittajaa, taittajaa sekä kirjoituksia

 

 

 

 

 

 

 

 

Etsimme IL FALCONE -lehteen Kimmo Saarelaisen työn jatkajaksi päätoimittajaa ja taittajaa. Lisäksi tarvitsemme Guzzi-aiheisia juttuja!

 

Lehti tehdään syksyisin paperisena ja keväisin digitaalisena.

 

Hyvällä työnjaolla työmäärä pysyy kaikilla kohtuullisena, eikä harrastus muodostu kenellekään taakaksi – tästä pidetään kiinni myös lehden teossa. Päätoimittajaksi haemme ensisijaisesti Gruppon jäsentä. Ammattilainen ei tarvitse olla. Päätoimittajan tehtävänä on aineiston kokoaminen lehteen sekä vastaaminen aikataulujen pitävyydestä, jotta lehti saadaan ajoissa taitettua ja painoon. Lehden taittaminen voidaan ulkoistaa, tai tehdä itse kuten tähänkin saakka. Taittaja voi olla eri henkilö kuin päätoimittaja.

 

Lisäksi haetaan kirjoituksia lehteen. Mukaan voi tulla itselleen mieleisellä aihealueella. Perinteisiä aiheita ovat olleet matkakertomukset, pyörän huoltaminen ja rakentelu sekä jutut yhteisistä tapahtumista (ajelut, rallit, aluetapahtumat jne.). Hallitus kuuntelee mielellään uusiakin ideoita, esim. kolumni- tai pakinatyyppiset sisällöt voisivat toimia. Myös naisten ääni ja näkökulmat lehdessä olisivat paikallaan.

 

Jokaisen gruppolaisen jutut tai kuvat ovat tervetulleita rikastuttamaan Il Falconea! Tarvittaessa kieliasun muokkaamisessa avustetaan, joten rohkeasti mukaan! Sinä mahdollinen uusi päätoimittaja, taittaja tai kirjoittaja, ota yhteyttä hallituksen puheenjohtajaan (Ilkka Heino) tai muihin hallituksen jäseniin.

 

Gruppon hallitus