Gruppon Pj. 

 

 

Kimmo jätti Gruppon puheenjohtajuuden

2018 vuosikokouksessa

Ilkka Heino otti tehtävän vastaan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arvoisat Gruppolaiset!

 

”Ruoveden ympyrä” on sulkeutunut. Tasan yksitoista vuotta sitten vietettiin edellisen kerran Guzzirallia Haapasaaren Lomakeskuksen kauniissa maisemissa. Viime lauantaina päättyi allekirjoittaneen silloin alkanut työskentely Gruppon hallituksessa. Vuodesta 2007 alkaen sain erinomaista oppia Jorma Reposen luotsaamassa hallituksessa moottoripyöräkerhossa toimimisesta. Olinhan silloin hyvinkin kokematon, mutta innokas motoristi, joka oli omistanut ensimmäisen MOTO GUZZI moottoripyöränsä vasta pari vuotta.

 

Jorma jatkoi puheenjohtajana vuoteen 2013 asti, jolloin minut valittiin Raumalla täyttämään hänen isoja pj-saappaitaan. Siihen asti olin toiminut hallituksen tiedottajana ja varapuheenjohtajana. Il Falcone kerholehden toimittaminen kuului myös tehtäviini alusta alkaen.

 

Nyt, viiden työteliään puheenjohtajavuoden jälkeen, tuli mahdollisuus luovuttaa hallituksen vetämisvastuu seuraajalle. Turkulainen Ilkka Heino lupautui ottamaan tehtävän hoitaakseen. Ruoveden vuosikokouksessa valittiin myös uusi hallitus, jossa on sopivasti uutta verta sekä pidempiaikaista kokemusta. Jatkoa ajatellen Gruppon toiminta on hyvissä käsissä!

 

Puheenjohtajan tehtävien päättymisen hetkellä tunsin syvää haikeutta, mutta myös samalla helpotuksen tunnetta. Vaikka olin nauttinut suunnattomasti hallitustyöskentelystä ja Gruppon toimintojen kehittämisestä yhdessä muiden vastuuhenkilöiden kanssa, olivat vuodet jättäneet jälkensä innostuksen hiipumisen merkeissä. Nyt oli hyvä hetki saada vaihtaa vapaalle ja hieman ladata akkuja tavallisena rivijäsenenä.

 

Haluankin kiittää kaikkia henkilöitä, joiden kanssa sain työskennellä tänä aikana. Ilman loistavaa hallitustiimiä ja harrastuksellemme omistautuneita toimihenkilöitä, eivät asiat olisi edenneet tähän malliin! Tietysti itse kerhon jäsenet ovat se vankkumaton perusta, jolla kaikki seisoo. Olenkin aina ihmetellyt kuinka sopuisasti ja ongelmitta Gruppon rallit ja tapahtumat sujuvat? Sekin varmasti osaltansa kertoo, että guzzistit ovat tavallista mukavampia ihmisiä!

Lämmin kiitos näistä vuosista!

 

t. Kimmo Saarelainen, Gruppon ex pj ja nykyinen rivijäsen no: 1449

 

-----------

Kimmolle kunniakirjan kera luovutetun hienon puuveistoksen on tehnyt Tarmo Everilä!