2017 SyysajeluGruppon Syysajelu 2017 Tampereen R.M. Heinolle

 

Paikalle saapui 42 Moto Guzzien ystävää!


Valokuvia lisätty kuvagalleriaan.

 

 

 

 

 

Lauantaina 30.9. ajettu Syysajelu onnistui yli odotusten, kun ottaa huomioon +5C lämpötilan sekä erittäin sumuisen ja tihkuisen sään.

Hyvinkää letkassa kohti Tamperetta lähti kuusi pyörää ja seitsemän henkilöä. Hämeenlinnassa mukaan liittyi kolme pyörää ja neljä henkilöä.
Turun letka oli kooltansa samaa luokkaa. Kaikkiaan maahantuojan luokse Tampereelle kokooontui 42 guzzistia.

 

Aluksi Raine Heino esitteli paikalla olevan henkilökunnan. Viluisille ja nälkäisille Syysajelulle osallistuneille oli tarjolla pizzaa, pullaa, teetä, mehua ja kahvia.
Pihamaalla oli koeajopyörinä V7 II, V9 Bobber ja MGX21 Flying Fortness. Hyllyiltä ja vaateräkeistä löytyi monia hyviä syystarjouksia.


Hieman puolenpäivän jälkeen luovutettiin Mika Akonniemelle Gruppon pöytästandaari kunniakirjan kera. Nämä myönnettiin hänelle elokuussa, Gruppon 35v juhlarallissa Pyhäjärvellä, ansioistaan Grupppon kerhotuotteiden myyjänä ennen Sami Ikkalaa.

 

Seuraavaksi oli vuorossa yllätysarpajaiset kaikkien paikalla olleiden kesken.
Palkintoina oli neljälle onnekkaalle Tsekkiläisen veljeskerhon lahjoittamia kerhotuotteita sekä R.M. Heinon vaateräkistä Guzzi-aiheisia asuja.

Gruppon MOTO GUZZI Finlandia ry kiittää lämpimästi Heinon henkilökuntaa vieraanvaraisuudesta sekä mukavasta tapahtumasta!


t. Kimmo Saarelainen, Gruppon pj.