GMG 2016 

Moto Guzzi 95 anni!

Tehtaan 95v juhlat vietetiin 9.-11.9. 2016
Mandello Del Larion kaupungissa Pohjois-Italiassa.

Gruppolaisia oli runsaasti paikalla!

 

Katso tapahtuman kaikki valokuvat kuvagalleriasta.

 

 

 

 


GMG 2016 JUHLA

Varsinaisen juhlan alkamisajankohdaksi oli ilmoitettu perjantai 9.9.2016 kello 15.
Monet suomalaiset olivat tulleet nauttimaan Mandellon lämpimästä ilmanalasta jo huomattavasti aiemmin.
Osa oli tullut paikalle jo alkuviikosta seuraamaan juhlatunnelman kehittymistä.

Paikalla vieraili kolmen juhlapäivän aikana 25 000 iloista guzzifania, joka ilmoitettiin uudeksi kävijäennätykseksi!
Juhlien aikaan italialainen sää antoi parastaan. Lämpötila kohosi iltapäivisin reilusti yli +30 asteen ja aurinko heloitti kirkkaalta taivaalta.


KERHOVIERAILU

Torstaina Gruppon delegaatio vieraili MOTO GUZZI CLUB Mandello Del Larion kerhotalolla Jouko ja Jaana Savolaisen johdolla. He ovatkin kyseisen kerhon jäseniä ja tuntevat paikallisen kerhon jäseniä henkilökohtaisesti. Kerholla on upeat puitteet aivan Agostinin myymälää vastapäätä, jossa on hyvä pitää erilaisia juhlia ja tapaamisia. Siellä on tarjolla jopa majoitusta pitkämatkalaisille muutaman huoneen verran. Kuvassa kerhon presidentti ihailee Joukolta ja Jaanalta saamaansa "neljän tuulen" hattua.

 

 

KAHDET JUHLAT!

Kaupungin juhlapuistossa vietettiin CITTÀ della MOTO GUZZI tapahtumaa, jonka järjestäjinä toimivat paikalliset guzzikerhot, Mandellon kaupunki ja paikalliset yrittäjät.
Juhlan ohjelmaa riitti aina sunnuntaihin iltapäivään asti. Puistoon oli järjestetty leiriytymismahdollisuus, useita ruokapisteitä ja muuta oheisohjelmaa. Siellä sijaitsivat mm. rakennettujen Moto Guzzien CUSTOM-STREET, jossa eri "mp-pajat" esittelivät luomuksiaan. Useat eri orkesterit viihdyttivät juhlakansaa.

 

 

 


TEHTAALLA OPEN HOUSE TAPAHTUMA

Tehtaan tiloihin oli rakennettu rinnakkaista ohjelmaa "avointen ovien" merkeissä. Juhlan ohjelmaa riitti täälläkin perjantaista sunnuntaihin. Perinteisten tehdaskierrosten aikana pääsi tutustumaan moottorien ja moottoripyörien kokoamislinjoille, tuulitunneliin ja tietysti museoon. Tämän lisäksi tehtaan sisäpihalla oli ruokapisteitä ja esiintymislava, jossa DJ ja bändit soittivat yleisön viihdykkeeksi railakasta musiikkia.


Tehtaan tiloista löytyivät myös THE CLAN ja MOTO GUZZI WORLD CLUB yhteisöjen esittelypisteet. Tehtaalla pääsi myös suorittamaan uusimpien MOTO GUZZI moottoripyörien koeajoja johdettuna letkana sekä suorittamaan ostoksia tehtaanmyymälöiden kahdessa eri myyntipisteessä.

 

 

 

 

Gruppolaisia Mandellossa!

Pääosa suomalaisista saapui juhlapaikalle torstain aikana. Yhteisenä ohjelmana meillä oli perinteinen lauantainen pizza-lounas, joka järjestettiin nyt toista kertaa Albergo Ristorante Grignassa. Gruppolaisten kokoontuminen tapahtui Agostinin myymälän edustalla kello 12:30, josta marssittiin näyttävänä 36:n hengen ryhmänä Suomen lippua seuraten lounaspaikalle. Lounasjärjestelyistä oli huolehtinut Keijo Minkkinen, jonka ansiosta kaikille löytyi istumapaikka samasta pöytäseurueesta.

 

Arviolta Mandelloon saapui kaikkiaan n. 40 gruppolaista, mikä oli erinomainen määrä. Kaukaiset suomalaiset huomioitiin niin tehtaalla, kaupungilla, kuin itse juhlapaikalla iloisesti peukuttaen! Viikonlopun aikana suomalaisten ryhmät kokoontuivat muutoinkin yhteen mm laivamatkalle Bellagion kaupunkiin ja juhlapaikan pitkien pöytien ääressä perjantaina että lauantaina.

 

Lämmin kiitos kaillle tapahtumaan osallistuneille!
Toivottavasti kaikki ovat päässeet/pääsevät turvallisesti takaisin tänne Suomen syksyiseen ilmastoon!
Nyt meillä on taas mitä muistella seuraavat viisi vuotta!

t. Kimmo Saarelainen / Grupon pj