2016 ItalomeetingItalo Meeting 13. - 15.5. 2016 Jämillä.

Ducati Club Finland järjesti tämä vuoden Italo Meeting - tapahtuman.

 

 

 

 

            

 

 

 

 

Jämikeskuksen Reima Country Center toimi tapahtuman tukikohtana.
Viikonlopulle luvattu kylmä ja sateinen sää aiheutti monelle päänvaivaa osallistumisen suhteen.
Siitä huolimatta paikalle tuli 45 rekisteröitynyttä kävijää. Näiden lisäksi lauantaina paikalla piipahti muutama päiväkävijä.


Ohessa Ducati Club Finland kotisivulta kopioitu raportti tapahtumasta:

Kiitos Teille hyvät ystäväni, että olitte paikalla. Te teitte jälleen kerran nautinnollisen tapahtuman.

Vaikka harmaus näkyy monien ohimoilla ja viikonloppuna myös Jämijärven taivaalla, paikalla oli lähes viisikymmentä aktiivista kerholaista, tuttuja vuosien takaa ja ajelureittien varrelta.
Itselle tämä ei ehkä ollut kymmenes, mutta ensi kerran olen ollut mukana 10 vuotta sitten. Toiset ovat olleet mukana paljon kauemmin.

 

Illan tunteina, kun muistelimme aikoja, jolloin olimme vielä nuorempia, oli mielenkiintoista huomata, miten paljon juuremme ovat samassa mullassa, yhtä syvällä, vaikkakin vuodet ovat kuljettaneet harrastusta hyvinkin eri reittejä.

 

Osa saapui Jämijärvelle jo hyvissä ajoin perjantaina, ja saimme arvokasta apua järjestelyjen teossa. Suurin osahan oli maksanut osallistumisen, johon kuului iltapalaa, aamiaista, Mahnalan herkkupiirakkaa, Kota-illallista ja Mamma Marian pastaa vielä palan painikkeeksi. Ainoa pieleen mennyt asia taisi olla säätieteilijän lupaama kaatosade lauantaille, joka kuitenkin kipristyi pieneksi tihkuksi, ja auringon kajoksi Yrjölän Marjatilalla. Tämä kuitenkin karsi päiväkävijät, joita odotimme kuitenkin isoa joukkoa. Mahdollisuuksia tähän olisi varmaan ollutkin, sillä Mäntsälässä oli koolla 800 pyörää aurinkoisessa säässä.

 

Jämijärven kilpailussa Kardaanin joukkue vei ylivoimaisesti köydenvedon voiton, selvästi ylikuntoiselta Ketjun joukkueelta, ja näin palautti arvokkaan voittopystin kolmen vuoden eron jälkeen ansaitusti oikeaan osoitteeseen. Sunnuntain päätös tapahtui Lahden MP-museolla, jossa kiertopalkinto on nyt kaikkien nähtävissä, arvoisessaan paikassa, Italia Cornerissa, kerhojen yhteisessä vitriinissä.

 

Muita kilpailuja olivat uusina Kuivan kytkimen heitto, jossa miesten sarjan voitto meni Peperin Pekalle ja naisten Tuomen Tarulle, sekä Löysän jumpan koppi, jossa tarvitaan vielä lisää harjoitusta, jottei toiste tyydytä 5-3 tulokseen.

 

Pisimmän matkan miehissä kuittasi Kiurun Mikko Kuusankoskelta ja lukuisten tarkastuslaskentojen jälkeen naisten sarjassa Arja Vainio, jolle palkinto toimitetaan myöhässä. Kauneimman pyörän palkinnon pokkasi mies, joka äänesti itse ainoaa paikalla ollutta MV Agustaa, Ilkka Heino poliisi pyörällään. Suurimman kerhon palkintoa ei jaettu, mutta tässä annetaan tunnustus Gruppolle, sillä olitte ylivoimaisia. Osalle DCF:n porukasta tuli äkillisiä lähtöjä ja esteitä, kuten molemmille ajelun vetäjälle, josta johtuen myös maahantuojien lahjapussit jäivät sairasvuoteen viereen. Kiitos kuitenkin Rouhiaisen Tapsalle, että tulit meitä tervehtimään.

 

Kiitos kaikille, joiden kanssa saimme viettää aikaa. Kiitos myös kaikille, jotka olivat tekemässä tapahtumaa, vastaanottamassa vieraita, lämmittämässä saunoja, kuljettamassa tavaroita, valmistamassa ruokia. Kiitos Anja, Jokke, Tiina, Hannu, Kari, Taru, Arno, Yrjölän emäntä, Mamma Maria, Riku ja Jämin K-kauppias, kun keräsit ja kuljetit ostoksemme.

Toivottavasti tapaamme kaikki ensi vuonna isolla gruppolla, saa nähdä missä!

Mille grazie a tutti. Buon viaggio!
Jouni Heikola, DCF.n pj.

 

TAPAHTUMAN VALOKUVIA LÖYTYY KUVAGALLERIASTA!

 

Gruppo MOTO GUZZI Finlandia ry kiittää DCF:aa järjestelyistä!
Ensi vuonna onkin meidän vuoro organiseerata perinteinen Italo Meeting.
t. Kimmo, Gruppon pj.