2019 Ajoharjoittelu 

Ajokoulutusta yhteistyössä

DCF:n kanssa!

Matkamotoristin tekniikka- ja ajolinjaharjoittelua radalla,

Gruppon omaa rataryhmää, maantieajokoulutusta,

Liikenneturvan MPEAK, ratavuoroa!

 

 

 

Guzzi paalupaikalla!

 

GRUPPON AJOKOULUTUSYHTEISTYÖ DCF:N KANSSA AJOKAUDELLA 2019

 

Gruppon hallituksen päätöksen mukaisesti tavoitteenamme on tarjota kerhomme jäsenille ajokoulutusta yhteistyössä DFC:n kanssa. Jäsenkuntamme kiinnostusta kartoitettiin helmikuussa 2019 toteutetussa jäsenkyselyssä, ja sen tulosten perusteella kiinnostusta näyttää olevan. Ennakkoilmoittautuminen tarvitaan Gruppon oman ryhmän henkilövahvuuden selvittämiseksi, jolloin kouluttajat tietävät varautua tulevaan. Kaikkiin koulutustapahtumiin tulee ilmoittautua maksamalla rata- tai koulutusmaksut DCF:n kotisivujen kautta. Gruppolaisille koulutus- ja ratamaksut ovat samat kuin DCF:n jäsenille.

 

13.6.2019 klo 12–20, Alastaro Circuit - Matkamotoristin tekniikka- ja ajolinjaharjoittelu moottoriradalla

Ennen rata-aikaa on 2 tuntia teoriaa ja perusharjoitteita varikolla. Tutustuminen rataan tapahtuu ajaen ja kävellen. Tämän jälkeen on ajolinjan harjoittelua. Viimeiset 2 ajovuoroa (20 min) on aikaa vapaalle ajoharjoittelulle. Koulutus sopii kaiken tasoisille kuljettajille. Ennakkoilmoittautuminen sähköpostiin olavi.nolte@gmail.com 31.5.2019 mennessä. Jos haluaa vaan ajaa radalla ilman koulutusosuutta, se on mahdollista samana päivänä osallistumalla DCF:n ratavuoroon klo 16–20.

 

13.7.2019 10–18, Botniaring/Kurikka – kokoamme Gruppon omaa rataryhmää

Kyseessä on kaksipäiväinen ajoleiri 12.–13.7.2019. Tavoitteena on saada kokoon Gruppon oma ajoryhmä lauantaipäivälle. Tervetuloa myös koko ajoleirille jo 12.7.2019 alkaen.

Ajoleirillä on mahdollista ajaa omaan tahtiinsa kolmessa ryhmässä (nopea, keskinopea, hidas). Ajo-opetusta järjestetään kysynnän mukaan. Ennakkoilmoittautuminen sähköpostiin olavi.nolte@gmail.com 30.6.2019 mennessä.

 

26.7.2019 klo 9–17, Alastaro Circuit - DCF:n maantieajokoulutus, Liikenneturvan MPEAK:n mukainen koulutus

Koulutus toteutetaan 1-päiväisenä, jossa käsitellään 2 teoriaoppijaksoa ja käydään läpi tutkintotehtäviä vastaavat harjoitukset hitaissa nopeuksissa. 2 teoria- ja harjoitusoppijaksoa, joissa käsitellään ajomekaniikkaa ja oikeaa ajotekniikkaa sekä 4 jaksoa teoriaa ja 4 jaksoa käytännön maantieajoharjoitusta. Koulutuksen kesto 8 tuntia ja paikalla Ilmoittautuminen 15 min. ennen aloitusaikaa. Koulutus järjestetään, jos tulee vähintään 7 sitovaa ilmoittautumista. Ruokailu sisältyy koulutuksen kilpailukykyiseen hintaan.

 

22.8.2019 klo 16–17, Alastaro Circuit – DCF:n ratavuoro

Ratavuorolla on mahdollista ajaa omaan tahtiinsa kolmessa ryhmässä (nopea, keskinopea, hidas). 

 

Koulutusterveisin

Olavi Nolte

Gruppo MOTO GUZZI Finlandia ry.

sihteeri/tiedotus