2018 Rata-ajoharjoittelu 

 

Rata-ajoharjoittelua

Alastarossa 14.6.

ja Botniaringillä heinäkuussa

DCF järjestää harjoittelua uudenlaisella formaatilla

maantieajon periaattein. Myös nopeammat ryhmät. 

 

 

 

Kevätaurinko on sen verran lämmittänyt, että rohkeimmat ovat jo siirtyneet ulkoharrastuksiin.

 

Ducati Club Finland on tuomassa hieman uudenlaista formaattia rata-ajoon 14. kesäkuuta Alastarolla ja heinäkuussa Botniaringillä. Tätä touring-ryhmäksi kutsuttua leimaa se, että ajo tapahtuu maantieajon periaatteella, ohitus säännöillä ja nopeusrajoituksilla. Ajetaan yhdellä kädellä, tai kahdella, cruisaillen, ilman tarvetta näyttää. Ryhmässä on aina mukana kouluttaja, ensin vetämässä, sitten jossain siellä mukana.

 

Jos halua on ottaa kaiken irti itsestä tai pyörästä, voi ryhmää vaihtaa nopeampaan ilman lisäkuluja, vaikka kouluttajan opastuksella.

 

Muutama on kysynyt, kun ducaticlubfinland.fi sivulla on vaatimus varusteista, joten kaikille tiedoksi; Touring-ryhmässä on oltava hyvät ajovarusteet! Juuri sellaiset, millä ajatte muutenkin! Radalle ei siis mennä varvastossuissa, shortseissa, eikä hihattomassa paidassa. Kypärä, hanskat, rotsi ja bootsit on ihan ok. Jos halua on muihin ryhmiin, katsotaan toki tarkemmin, nyt vain nautiskellaan hyvässä porukassa, hyviä ajolinjoja.

 

Käymme ensin hieman teoriaa ja aloitamme ajajakokouksella 15.45. ja sen jälkeen tutustumme ajamiseen ratakartalla ja valmistaudumme tutustumaan rataan.

 

Ratapäivän maksut:

 

https://holvi.com/shop/ducaticlubfinland/section/ratavuorot/

  

Lämpimästi tervetuloa.

  

Cordiali Saluti


Jouni Heikola

DCF Presidente

0400-523456